CA · ES · EN     eBANDO   |   EL MUNICIPI   |   L'AJUNTAMENT

Avís Legal

AJUNTAMENT D’ALT ÀNEU
ajuntament@altaneu.ddl.net

Tots els continguts del lloc web Ajuntament d’Alt Àneu -que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d’àudio i software, etc.- són, bé propietat d’Alt Àneu, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Alt Àneu és propietat exclusiva de l’Ajuntament d’Alt Àneu i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Ajuntament d’Alt Àneu és de l’Ajuntament d’Alt Àneu o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d’utilització del contingut d’aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de l’Ajuntament d’Alt Àneu o dels seus proveïdors.

Ajuntament d’Alt Àneu i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de l’Ajuntament d’Alt Àneu són marques protegides per l’ajuntament d’Alt Àneu. Les denominacions d’altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de l’Ajuntament d’Alt Àneu (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d’exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de l’Ajuntament d’Alt Àneu constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

l’Ajuntament d’Alt Àneu es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l’accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, l’Ajuntament d’Alt Àneu es reserva la facultat d’efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d’aquesta facultat sense avís previ.

Tant l’accés al web de l’Ajuntament d’Alt Àneu com l’ús de qualsevol informació continguda és d’exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l’usa, i l’Ajuntament d’Alt Àneu no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l’accés o ús de la informació. L’Ajuntament d’Alt Àneu no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d’altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de l’Ajuntament d’Alt Àneu.

Per facilitar-ne l’accés, pot ser que l’Ajuntament d’Alt Àneu inclogui vincles a pàgines d’Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d’ús d’aquesta pàgina abans d’utilitzar-la. També ha d’acceptar que l’Ajuntament d’Alt Àneu no té cap control sobre el contingut d’aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a l’Ajuntament d’Alt Àneu no implica que l’Ajuntament d’Alt Àneu l’aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de l’Ajuntament d’Alt Àneu es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats de l’Ajuntament d’Alt Àneu.

L’Ajuntament d’Alt Àneu exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d’informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de l’Ajuntament d’Alt Àneu o de webs de tercers.

L’Ajuntament d’Alt Àneu no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d’obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d’aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de l’Ajuntament d’Alt Àneu.

El contingut del web de l’Ajuntament d’Alt Àneu únicament és aplicable a territori espanyol.

L’Ajuntament d’Alt Àneu garanteix l’absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de l’Ajuntament d’Alt Àneu. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l’exclusiva responsabilitat de l’Ajuntament d’Alt Àneu, creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l’usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de l’Ajuntament d’Alt Àneu enviant un e-mail a: ajuntament@altaneu.ddl.net


© 2024 Ajuntament de l'Alt Àneu
Av. del Port de la Bonaigua, 9, València d'Àneu - 25587 | 973 626 038 FAX 973 626 341 | ajuntament@altaneu.ddl.net